Blog

Wiebel Poppetje

Wiebel Poppetje

Heb je een huilende baby? Of wil je iets leuks in de auto hebben hangen? Koop dan dit wiebel poppetje!

Het wiebel poppetje is gemaakt van heerlijke zachte stof. Hij hangt aan een elastiekje zo dat  hij fijn kan wiebelen. Hij heeft armpjes en beentjes van gevlochten touw.

Daag je jezelf uit om het te kopen doe het nu hier!

Voor maar €1,50 euro!

Hoe ik het heb gemaakt:

Ik heb het helemaal zelf bedacht maar daar kwamen wel wat dingen bij kijken.

Eerst had ik een gewone stof om een piepschuimen bol vast gelijmd. maar daarna liep ik een beetje vast. Daarna ging ik het met een heet lijmpistool proberen. En met een zachte stof. Dat was al veel beter. Toen ging ik zijn armpjes en beentjes vast maken. AU ik brand me aan de hete lijm. En de volgende dag heb ik zijn oogjes gedaan en nu is hij klaar.

Geschreven door cilla

FUN Time Met Slijm (door Senna)

FUN Time Met Slijm (door Senna)

Hey! Heb je zin om je dag nog leuker te maken met een beetje FUN time slijm?! Dus lees deze tekst en kom er achter wat je er allemaal mee kunt doen, veel lees plezier!

fun time met slijm

Leuke dingen om er mee te doen!

Slijm is een product waar je verschillende super leuke dingen mee kan doen! Namelijk je kan er een vormpje van maken en dan hard laten worden en dan bijvoorbeeld een sleutel hanger van maken?! En het is fijn, want voor de stress er zit een lekker geurtje aan en je kan er nog veel meer mee doen!!!.

Leuke prijs voor een hele leuke slijm!!

Bedankt voor het lezen van deze tekst! Maar ik wil je nog wel wat mee geven namelijk

  • slijm kost € 1,25
  • Ingrediënten
  • Lijm (met P.V.A) ———————————
  • Scheerschuim ———————————
  • Lenzenvloeistof (met borax) —————

Recept!

Je hebt het lijm en je doet het in je kommetje/bakje. Je doet er een klein beetje scheerschuim bij en mix je het goed door elkaar en als je klaar bent met mixen kies je een leuk kleurtje uit ( kan verf en kleurstof zijn) en doe je daarvan een beetje bij en mix je het weer goed door, vind je het een te licht kleurtje doe er dan nog wat bij, en zo ga je door tot je een heel leuk kleurtje hebt. Dan pak je je lenzenvloeistof en doe er beetje voor beetje bij en mix je het goed. Als het goed is heb je nu een hele grote bol en je pakt het in je handen en gaat goed kneden, als het te plakkerig is doe je er lenzenvloeistof bij of scheerschuim dan mag het wel redelijk veel zijn en als het niet meer plakt heb je je fantastische FUN time slijm af.

Kan jij de uitdaging aan? Denk het niet zo ja volg dan dit leuke fantastische FUN time recept en daag je zelf uit! Hoop dat het je gaat lukken!

Wil je de slijm kopen? Klik dan hier!

SENNA

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch